17 de gen. 2013

SÈNIOR "B" MASCULÍ: PRIMER PARTIT DE L'ANY AMB VICTÒRIA!

El passat dissabte rebíem a casa al C.B. Masquefa, que portava 7 victòries i 3 derrotes, entre elles contra l'Olesa B, equip contra el que nosaltres vam perdre. Així que sabíem que seria un partit difícil, més tenint en compte l'absència de jugadors en els entrenaments de nadal, més les baixes de 3 dels nostres jugadors.

El joc mostrat per l'equip va ser més fluït del que en un principi s'intuïa. Els entrenaments entre setmana van estar marcats per desconcentracions generals, i per una falta de ritme que al partit afortunadament no es va notar, més aviat tot lo contrari. Si es cert que la primera part ens van estar apretant tota l'estona, inclús es van posar per davant, acabant el segon quart amb el resultat de 37-36, però lo important es que el ritme de partit el vam imposar nosaltres, i als 2 últims quarts es va notar, més centrats en defensa i amb bones decisions ofensives.

En conclusió, com a part negativa, dir que vam concedir al equip visitant moltes penetracions exteriors que acabarien amb 2+1. Com a part positiva, vam mostrar una dinàmica de joc que es la que deuríem de tenir sempre. Bon partit per part de tots els jugadors del Sènior B. Al final del partit 79-60.
PROPER PARTIT AQUEST CAP DE SETMANA A LES 17:30H!

ALEX HIDALGO (Capità Sènior "B" Masculí)