17 de gen. 2013

SÈNIOR "A" FEMENÍ: VICTÒRIA A TÀRREGA 54-83 I SEGONA PLAÇA EN SOLITARI!

Complicat es presentava el partit el passat diumenge a Tàrrega, per les noies del nostre Sènior A Femení. Tot i visitar una pista teòricament “més assequible”, per tractar-se del cuer de la classificació (el CN Tàrrega), les molinenques viatjaven cap al la Terra Ferma amb fins a 6 baixes en l’equip. Per cobrir aquestes baixes l’equip va tirar de pedrera, convocant a una jugadora del segon equip, la Jenni, i dues júniors, la Júlia i la Carla.

Amb aquest panorama i més tenint en compte que era el primer partit després dels Nadals, hom podria imaginar-se que la cosa seria difícil. Però un cop més, l’equip va respondre i va donar la cara. Les jugadores disponibles varen donar un pas endavant per cobrir les baixes, redoblant els esforços i assumint més responsabilitats, i les noies de la pedrera varen jugar un gran partit, demostrant que tenen molt potencial. Resultat final, 54-83 per les molinenques.

Pel que fa als parcials del partit, el Molins va començar fort e imposant el seu joc en el primer període per 10-23. En el segon quart les nostres assolien la màxima diferència a favor seu fins aleshores, +19 al minut 6, però en els darrers 4 minuts les de ponent prenien vida amb una lluitada reacció i a costa d’un Molins que aixecà el peu de l’accelerador. A la mitja part 26-36 per les nostres.

A la tornada del descans, un Molins massa relaxat es dedicava a controlar el partit, intercanviant cistelles amb el seu rival i poc més, per acabar el període 11 a dalt (40-51). I ja en el darrer i definitiu període, es va veure la millor versió de les molinenques que varen pujar el ritme defensiu i la velocitat en atac, per tancar un gran parcial 14-32, deixant l’electrònic amb el definitiu 54-83.

Al final victòria important, i no només important per les pròpies dificultats amb que es presentava el “match”, sinó que la derrota de l’Esparraguera dissabte tarda, ens havia posat en safata, la possibilitat d’assolir amb una victòria la segona plaça en solitari de la classificació. Així doncs a Tàrrega, el Sènior A Femení enceta l’any 2013 com va acabar el 2012, guanyant i d’aquesta manera aconsegueix, la quarta victòria consecutiva i la segona plaça de la classificació en solitari.