19 de febr. 2013

CADET FEMENÍ: CARÀCTER GUANYADOR!

El diumenge al matí (9'30h), el cadet femení va visitar la complicada pista del C.N. Terrassa B i sense realitzar un partit brillant, va aconseguir una important victòria gràcies a un gran lluita de tot l'equip, que malgrat no estar encertat en molts trams del partit, va seguir treballant amb constància i passió per emportar-se un partit poc fluid i molt igualat entre ambdós conjunts.

Ens els primer minuts del matx, el cadet femení va dominar malgrat la precipitació en nombroses accions ofensives que van provocar moltes pèrdues de pilota (violacions per dobles, passes, fores per trepitjar la línia de banda, passades perdudes...). Si bé l'equip liderava el matx amb un 9-17 en el minut 9 de partit, un parcial de 9-0 de les locals en el darrer minut del quart, amb unes molinenenques molt toves i desconcentrades en defensa, capgiraven el marcador (18-17 al finalitzar el període).

Durant el segon període l'equip no s'acabava de trobar a pista, però aconseguia arribar al descans amb empat a l'electrònic (31-31).

A la represa, les locals semblaven més encertades i aconseguien una petita diferència de 4 punts que conservarien durant bona part del tercer període. Les nostres jugadores es mantenien en el partit, però no acabaven de trobar el seu ritme de joc, i només el treball i el sacrifici de tot l'equip, que remava conjutament en la mateixa direcció ens mantenien vives. Però és en partits foscos i poc vistosos com el de diumenge, on els equips demostren la seva grandesa i són capaços de sobreposar-se a les adversitats amb caràcter, orgull i fe. I el nostre equip no en va ser una excepció.

Dues grans accions ofensives del Bàsquet Molins (un 2+1 de Marina Toran i una bona penetració de Marta Lafuente) ens posaven de nou per davant en el marcador i ens donaven l'impuls i la força necessària per mantenir la confiança i la fe en la victòria. D'aquesta manera, el cadet femení afrontava el darrer període amb una petita diferència favorable en el marcador, 44-48.

Les molinenques van mantenir un avantage d'entre 6 i 8 punts durant el darrer període i van aconseguir la cinquena victòria de la fase regular (en sis partits) per un resultat de 52-60.

Enhorabona EQUIP per la grandíssima actitut que vau tenir durant tot el partit. No vam estar encertades, però mai vam renunciar a la victòria i vam seguir creient en nosaltres. De ben segur que aquest partit ens servirà per seguir millorant!

En aquesta nova victòria col·lectiva, cal destacar la bona actuació de la nostra capitana Miriam Domenech, que va ajudar a l'equip amb 26 punts.

El proper diumenge 24 de febrer, rebrem la visita del C.B. Matadepera Taronja (12h).