19 de febr. 2013

SÈNIOR "B" MASCULÍ: VICTÒRIA CONTRA EL FRED!



El Sènior “B” Masculí jugava aquest dissabte contra els penúltims classificats, C.B. SANT CLIMENT. Un partit que a simple vista semblava força fàcil però que es va complicar durant la primera meitat finalitzant amb un marcador de 24-23 en contra.

A mesura que desenvolupava el partit, la cosa s’anava complicant a causa de l'acumulació de faltes de jugadors importants com Javi Morillas i que el partit es jugava a l’aire lliure (tot i que pel fred que feia l'ambient estava bastant calent, ja que vam rebre 2 tècniques i una antiesportiva.

Malgrat tot això, vam demostrar la nostra superioritat, només es va necessitar el principi del 3r quart on vam fer un parcial de 4–24 per posar-nos per davant al marcador i poder guanyar el partit amb un resultat final de 33-59.

Ara hem d’aprendre i veure la part positiva, un partit que finalment es va guanyar malgrat totes les dificultats, no hem de confiar-nos de cap equip si volem continuar on estem, ara hem d'estar millor que mai ja que la setmana que ve rebem TOTSPORTS-B.SAMA VILANOVA C (4t equip amb menys derrotes).

ÀNIM, EQUIP!
 
JAVI AGUILAR (Jugador Sènior “B” Masculí)