12 de febr. 2013

CADET FEMENÍ: GAUDINT DEL BÀSQUET!

El diumenge al matí el cadet femení va rebre la visita del C.E. Sant Nicolau 2 en el partit corresponent a la cinquena jornada de la fase regular.

L'equip va sortir a la pista molt motivat, i des del primer minut va fer mostra d'una gran intensitat i capacitat de treball, que va permetre que s'emportés el primer parcial per un resultat de 17-11.

El segon període va ser el de més igualtat de tot el matx. Les locals lideraven el marcador amb petites diferències, però un parcial de 0-8 de les sabadellenques capgirava el resultat a falta de poc més de dos minuts per arribar al descans. Un temps mort local donava oxigen a les molinenques, que gràcies a una gran defensa i bones execucions dels contratacs, obtenien un parcial de 8-0 amb el que s'arribava el descans amb un 31-26 a l'electrònic.

El tercer període va ser de clar domini de les nostres jugadores. Si bé mai vam aconseguir avantatges superiors als 10 punts, l'equip va oferir minuts espectaculars a pista, barrant, amb clau i candau, el pas de les rivals a cistella. L'equip va mostrar una gran solidesa defensiva, amb una gran intensitat i mobilitat de totes les jugadores, que en cas de ser superades per les rivals rebien ràpidament el suport de les companyes que apareixien a les ajudes una vegada i una altra portant la impotència a les rivals, i a més, vam controlar el rebot. El C.E. Sant Nicolau es va trobar amb serioses dificultats per aconseguir situacions còmodes en atac i és que les noies del Bàsquet Molins no baixaven pistonada. L'equip va provocar moltes pèrdues de pilota a les sabadellenques, i fins i tot va aconseguir que exhaurissin el rellotge de possessió en diverses ocasions. No obstant, però, l'equip no va ser capaç de trencar el matx; i és que les nostres jugadores, potser fruït del desgast del partit, van errar nombroses accions sota l'aro i sense oposició. D'aquesta manera, arribàvem al darrer període amb un marcador favorable de 44-34.

Les visitants no van deixar de lluitar en cap moment pel partit, i fruït d'un parell d'errades defensives que van permetre anotar a les rivals amb facilitat i de la qualitat de les seves jugadores, el C.E. Sant Nicolau va aconseguir retallar la diferència en l'electrònic i es va situar a només 4 punts a falta de poc més de 6 minuts per finalitzar el partit (48-44). Lluny de desanimar-se, el cadet va optar per seguir el camí que tant bon resultats li està donant en els darrers partits, el CAMÍ del TREBALL, de la INTENSITAT, de la CONSTÀNCIA, del COMPROMÍS, de la LLUITA i del SACRIFICI, i va obtenir un GRAN parcial de 14-2, sota el lideratge d'una sublim Mercè Vega que va culminar la seva gran aportació a l'equip amb 8 punts durant aquests darrers minuts, i que van permetre a l'equip tancar amb SOLVÈNCIA, QUALITAT i CRITERI el partit davant d'un gran rival. Un triple anotat per les visitants en els darrers instants del matx deixava el definitiu 62-49 a l'electrònic.

Enhorabona noies per la gran exhibició de BÀSQUET que vau realitzar ahir. Totes vau aportar el vostre granet de sorra a l'equip i només la unió del treball de totes ens va permetre guanyar el partit. Destacar com a nota positiva el fet que durant cada període, un nombre elevat de jugadores diferents van ser capaces de convertir alguna cistella (sis en el primer període, set en el segon, només tres en el tercer i cinc en el darrer).

El proper diumenge 17 de febrer, el cadet femení visitarà la complicada pista del C.N. Terrassa B (9'30h). Caldrà que mantenim aquest nivell d'exigència si volem seguir avançant, i és que ens estem enfrontant a bons equips de bàsquet amb grans qualitats individuals, que tot i la gran defensa a la que es veuen sotmesos, són capaços d'anotar, per exemple en el partit del passat diumenge davant el Sant Nicolau, 49 punts (amb 5 triples inclosos).

NÚRIA SANZ i JAUME MORALES (Entrenadors Cadet Femení)