11 de febr. 2013

SÈNIOR "B" MASCULÍ: COMPLINT EXPECTATIVES

El Sènior "B" Masculí rebia aquest diumenge a l'últim classificat de la Lliga, el Gelida "B", que només ha guanyat 1 partit en tota la competició. Veient la classificació i el partit d'anada (37-87), semblava que el partit no seria complicat. A més, tornàvem a comptar amb Ferran Mola, que s'havia perdut els 2 últims mesos de competició per una operació i ja comença a agafar el ritme.

Es va sortir molt concentrat, amb una pressió tot el camp molt intensa que no donava opcions als visitants i deixava al marcador 16-2 en 4 minuts. Però en començar les rotacions es va deixar de pressionar, de defensar, i d'atacar bé, cosa que va permetre al Gelida competir durant 16 minuts, en els que el resultat parcial va ser de 24-21.

Calia canviar la mentalitat, el Molins estava jugant els pitjors minuts de la temporada i s'havia de reaccionar... i es va fer. Es va tornar a defensar amb intensitat i a córrer els contraatacs, cosa que va permetre als molinencs anotar fins a 35 punts al 3r període.
L'últim quart va seguir amb la mateixa tònica, el Molins seguia defensant i atacant com sap i, gràcies als triples finals, es va aconseguir l'anotació més alta de la tempora al Poli, 105 punts davant els 40 del Gelida.

Ens hem d'oblidar de l'equip que tenim davant i jugar sempre al 100%. Fa unes setmanes per anar de "sobrats" gairebé perdem un partit assequible. Ara vénen els partits importants, aquells que decidiran com acabarà la lliga, i necessitem arribar en el millor moment de forma possible.