25 de març 2013

JÚNIOR FEMENÍ: FI "DELS VIATGES"



El Júnior Femení va finalitzar dissabte l'etapa dels viatges d'institut sense poder aconseguir la que hagués estat la novena victòria consecutiva.

L'Esparreguera es presentava sense algunes jugadores però vam deixar que les seves principals armes ofensives anessin anotant durant tot el partit (per a nosaltres, 48 punts rebuts són molts). Per part nostra, ens vam encallar contra una zona ben plantejada pràcticament els 40', perdent moltes pilotes i desaprofitant moltíssimes oportunitats d'encistellar sóta la cistella (d'aquestes de taulell i dintre...). Dels 46 punts anotats, 21 van ser de tir lliure, és a dir que es van aconseguir només 12 cistelles en joc, i en un dia on vam poder llançar de fora molts més cops, tampoc vam estar gens encertades. Ningú va estar al seu nivell tret d'alguns intents de l'Anna Avilés d'estirar del carro a l'últim període.

Un aspecte positiu de la jornada és que, per sort, en aquest equip no hem d'aguantar el lamentable comportament que vam poder contemplar en algun aficionat local, i a més els combois per a cada partit del Júnior Femení fan goig de veure, d'aquí que sàpiga greu no estar a l'alçada de les circumstàncies.

Dit això, esperem recuperar la Míriam Zühlke per a la tornada i poder treballar les 10 per aprofitar els que seran els darrers 7 partits en categories de formació per a la majoria de jugadores. Agraeixo personalment a l'equip Cadet i els seus entrenadors el suport que ens estan donant tota la temporada en entrenaments i partits, com també intentem fer nosaltres amb els equips superiors.

Cal que ens convencem que som les mateixes que hem guanyat equips de dalt aquesta segona volta, i que treballant i posant il·lusió i empenta podrem tenir encara més alegries, que en el fons és el que volem a més d'aprendre i compartir.

Bona Setmana Santa a tothom!

MIQUEL S. CANALS (Entrenador Júnior Femení)