26 de març 2013

JÚNIOR "B" MASCULÍ: VICTÒRIA AMB PATIMENT!

Aquest diumenge el Júnior "B" Masculí va aconseguir trencar la mala ratxa que portaven des de feia alguns partits.

Ens visitava el Matadepera amb només una victòria menys que nosaltres, i res seria fàcil.

El partit va començar molt igualat amb petites avantatges dels 2 equips, però no aconseguíem marxar en el marcador, això si el més bo era que ells tampoc aconseguien marxar en el marcador.

En el partit hi havien molts contactes i el joc era dur, però els molinencs intentaven imprimir el seu joc. El primer quart va acabar amb un parcial de 15-14 a favor. Al segon quart la igualtat va seguir fins arribar al 36-32 a la mitja part.

A la segona meitat semblava que la cosa canviava al poder anotar cistelles fàcils al principi del quart, i vam arribar a anar 11 punts amunt, però en els últims 5 minuts no es va anotar i va entrar a l’últim quart 3 punts a sota.

L’últim quart l’equip no va deixar de lluitar i la diferència es mantenia fins a uns últims segons de nervis, els quals vam estar més centrats i va poder aconseguir una més que treballada victòria i amb un resultat final de 62-60 a favor del Molins.

Donar gràcies a tot al públic assistent per la força que va donar a l’equip.

També felicitar tots els components de l’equip, ja que aquest cop SÍ, van jugar com un equip i van tenir una actitud excel·lent!!

Ara a descansar i agafar forces pel tram final!