26 de març 2013

SÈNIOR "A" MASCULÍ: VICTÒRIA AL POLI, PER FI!

El Sènior "A" Masculí rebia el diumenge a un CB VALLS amb les mateixes urgències que els molinencs i ratxes negatives molt similars. Sens dubte era un partit per intentar enganxar-se a les opcions de salvar-se i deixar un rival endarrera.

El Molins va començar amb errades en el balanç defensiu que permetien al Valls encistellar a la contra, arribant al minut 9 amb avantatge pels de l'Alt Camp (17-21). En aquest moment, apareixia el pivot Pablo Bueno amb 6 punts consecutius per donar al darrer segon de període el lideratge en el marcador als de casa (23-22).

Si deixàvem el primer quart amb domini d'un dels nostres joves, el relleu a l'inici del segon l'agafava l'aler Sergi Bosch que va comandar, amb 12 punts consecutius (2 triples, 1 de dos trepitjant, una safata i dos tirs lliures) un parcial que permetia als locals, gràcies també a una bona defensa, marxar al descans amb un coixí d'11 punts (43-32).

A la represa, bons minuts del Molins amb l'aparició de Ferran Angulo i s'ampliava la diferència fins als 19 punts (58-39, minut 27'), una diferència que lluny d'aprofitar els molinencs per sentenciar el partit va fer despertar el Valls, que amb un parcial d'1-12 en 3 minuts es tornava a ficar dins del partit (59-51).

L'últim període començava amb un triple del clàssic Nacho Farré, que més tard seria eliminat i rebria una tècnica. El Molins tenia la necessitat d'assegurar com fos el partit al Poli, i tot i les dificultats des de la línia de tirs lliures, va poder fer durar la diferència fins als instants finals, on tot i veure's defensant l'última possessió de partit amb 75-73, va poder robar la pilota i sentenciar el partit amb una cistella d'Angulo (17 punts i màxim anotador local).

Màxims anotadors Molins: Angulo (17), Oropesa (13), Bosch (12).
Màxims anotadors Valls: Just (22), Folch (19), Huertas (12).

En definitiva, victòria molt patida i treballada, que ens permet agafar el descans de Setmana Santa encara amb molta feina per fer en els 6 partits que ens queden (3 de vitals al Poliesportiu). L'equip, amb un balanç d' 11-13, comparteix números amb el BÀSQUET SAMÀ i ocupa la 10ena posició, la que marca la permanència a Primera Catalana.

AGRAÏM DE NOU LA PRESÈNCIA A TOTA L'AFICIÓ I EL SUPORT DONAT AL LLARG DE TOT EL PARTIT. LA VICTÒRIA TAMBÉ ÉS VOSTRA, ÉS DE TOTS!!! GRÀCIES!

La propera jornada l'equip té la difícil missió de donar la campanada a la pista del CN TERRASSA, segon classificat. Serà el diumenge, 7 d'abril, a les 19h.