22 d’oct. 2013

JÚNIOR "B" MASCULÍ: DERROTA A SANT BOI

Cinquè partit de lliga del Júnior “B” a casa del BÀSQUET LLOR, rival empatat a punts i victòries (2-2).
Ja des de l'inici el partit es presentava disputat i igualat. Després de que l'escalfament a pista fos de poc menys de 3 minuts (degut al retràs que portaven els anteriors partits)  el partit començava amb anades i vingudes per part dels dos equips que deixaven un resultat desfavorable pel Molins que perdia de 4 punts. Però un seguit de bones penetracions dels de verd empatava el partit i forçava el temps mort local. Aquest va ser el moment que va marcar el partit, ja que, a partir del minut 5' de partit el Llor ea va tancar en una zona 3-2 molt tancada durant tot el partit. Ens obligaven a fer tirs llunyans i la falta d'escalfament i encert va obrir una fina escletxa entre els dos equips que gracies als tirs lliures del final del segon quart, arribàvem al descans amb possibilitats: 21-20.

Al començar el 3r període, el Molins també és va tancar en zona obligant als de casa lluitar contra les seves pròpies cistelles. Hi havia poc encert i el domini del rebot era clau per dominar el partit, cosa que feia l'equip local.

Els últims 10 minuts de partit van ser portats pels nervis i els petits errors que van decantar la balança cap a casa.
Els últims minuts van ser molt intensos per part del molins pressionant tota pista per intentar remuntar el partit però el temps passava i els nervis creixien fent que el partit s’escapés al final per 7 punts (55-48).

A seguir treballant per encarar el proper partit també importantíssim. Donar les gracies a Erik Tenllado i Marc Pascual per ajudar-nos amb la gran quantitat de baixes de l'equip. Amunt Molins!