21 d’oct. 2013

SÈNIOR "B" MASCULÍ: 3-3 I PRIMERA VICTÒRIA AL POLI

El partit de diumenge dia 20 d’octubre ens enfrontava al nostre poliesportiu contra el RENOLIT BASQUET RIBES B. Els molinencs després de canviar el balanç negatiu la setmana passada contra A.E Bellsport volia canviar la dinàmica negativa i el mal joc mostrat a casa en els dos últims partits on es va perdre de forma clara i amb mala sensació per part de tots els jugadors de la plantilla. El partit es presentava amb certa igualtat ja que els dos rivals tenien el mateix balanç a la lliga (2 guanyats 3 perduts), tot i això el resultat  ho nega clarament.

El Molins ha sortit amb molta empenta anul·lant les cistelles en els atacs de 5 contra 5 els primers minuts, fent que els rivals només anotessin de tir lliure (minut 5 10-2 a favor). L’encert en els triples en els primers minuts ( 8 en el total del partit) amb 2 consecutius en el minut 5 i 2 més posteriorment en el minut 7 han distanciat el partit fins a 16 punts en el primer quart. Tot i el bon començament, un parcial favorable als visitants els ha permès entrar altre cop en el partit. El resultat en el primer quart era de 20-13 pels de casa.
En el segon quart la defensa molinenca ha negat totalment els tirs exteriors dels visitants i amb una treball zonal que ha dificultat molt l’atac del Ribes ha permès distanciar la diferència clarament pels de casa amb un parcial de 18-7 i amb el resultat al final del segon quart de 38-20.

El tercer quart es presentava amb nervis per part nostre, on últimament el Molins li costa tornar a la pista després del descans. Aquest cop però  el ritme que s’havia vist en el 2on quart ha continuat, així com la mateixa agressivitat defensiva i amb moltes oportunitats de contraatac amb encert per part dels locals, ha permès un altre parcial enorme pels de casa (17-7 en el tercer quart). El cansament però s’ha notat en alguns moments del joc però les rotacions i algun temps mort demanat pels visitants ha fet agafar una mica d’aire als jugadors.  L’equip  ha estat sempre concentrat en el joc, sense permetre cap embranzida per part del Ribes ni cap error verbal a cap àrbitre (tot i que fins el tercer quart només s’havia xiulat una sola personal favorable als de casa).
El últim quart també ha estat favorable als de casa, amb més intercanvi de cistelles entre els dos equips, però la distància i el cansament mutu i la continuïtat en el rebot per part dels locals (constant durant tot el partit) ha fet impossible cap retall en el marcador. Fet que ha donat que els últims minuts fossin de transició. Cal destacar l’encert en l’últim quart en tirs lliures, errant-ne només dos.

Finalment el resultat ha estat de 75-44 pels de casa, amb una bona imatge i amb la impressió general de que s’ha canviat la dinàmica de joc i actitud que tant necessitava per encarar amb positivitat la següent jornada.

En la visió general del partit s’ha vist una actitud molt agressiva i molt diferent al que estava acostumat a jugar en les últimes jornades. L’equip ha mostrat un canvi radical en molts aspectes del joc durant el partit. Tots i cada un dels jugadors (inclòs en Jordi del Junior A que jugava el seu primer partit amb el Sènior B i que ha tingut una actuació i una actitud en el camp envejable) han estat mentalitzats durant els 40 minuts en el partit, sense ser egoistes i sempre buscant la millor opció per l’equip. La imatge en conclusió, ha estat molt positiva per tots i cadascun dels membres que formem aquest equip. Ara és hora de que les ganes i la serietat d’aquest equip es mantinguin i s’inundin entre cada un de nosaltres. Si estem així, mantenint les ganes i l’esforç tant pel rebot com per les lluites de pilotes o en la defensa les coses aniran molt millor per aquest equip que de moment es troba a mitja taula de la classificació. FELICITAR a cada un dels jugadors que avui ha estat al camp i també una menció especial pel Jordi Bujaldón que ens ha donat continuïtat en el joc i molta entrega (pocs jugadors són capaços de estar actius en dos partits seguits com ho ha fet ell) i també al nostre company Jaume Marquès que ha estat baixa d’última hora a causa d’una problema de salut, tan de bo només es quedi amb això i el podem tornar a veure a jugar i entrenar ràpidament, ja que el Molins va justos de jugadors (avui 3 jugadors eren baixes).

Moltes Felicitats a tots i gran actuació nois!! Ara a seguir mantenint la intensitat i l’agressivitat que tan busquem i ens demana el Claudio i que per fi hem trobat! Gràcies pel suport de tots també que sempre ens ajuda a tirar endavant aquests partits!

MARC PEDREROL (Jugador Sènior "B" Masculí)