8 d’oct. 2013

SÈNIOR "B" FEMENÍ: PRIMERA VICTÒRIA!

BASQUET SAMA VILANOVA SFB – AZAFATAS LESMA BQ.MOLINS B

Primer partit i primera victòria per les nostres jugadores del SFB a la pista del BÀSQUET SAMÀ B.

Molt bon inici de partit per part de les nostres jugadores, ja que es van posar per davant al marcador al primer minut i en cap moment van anar darrera a l’electrònic.

Un primer i segon quart bastant igualat, que gràcies a l'encert des de la línia de tirs lliures va fer que anéssim al descans amb un marcador favorable d'11 punts d’avantatge.

L’inici del tercer quart, va ser el pitjor de tot el partit, ens van fer un parcial de 8-0 que va fer que les de Vilanova es posessin a 3 punts en 5 minuts. Un temps mort i dos triples consecutius va fer que paréssim a les jugadores del SAMA i que ens poguéssim anar a l'últim quart amb avantatge de 3 punts al marcador.

L’inici de l’últim quart va ser un vendaval per part de les jugadores del Molins, vàrem fer un parcial de 0-15 que va trencar el partit i que ens poséssim amb +18 al marcador, i que ja no abandonaríem aquesta renta, amb un resultat final de 51-68.

Destacar el bon encert desde la línia de tirs lliures i desde el 6,25. Pròxim partit és l’estrena a casa amb un Femení Cornellà que també va guanyar el seu partit.