8 d’oct. 2013

JÚNIOR "B" MASCULÍ: CRÒNIQUES DELS DOS DARRERS PARTITS!



Després de dues derrotes seguides, hem estat tota la setmana treballant i perfecionant la defensa per competir amb els rivals amb més facilitat. Aquest cop jugàvem contra el Ramon Llull (BCN).
L'inici del partit va ser difícil i es va haver d'apretar en defensa fins arribar a recuperar el desaventatge. A la mitja part teníem un parcial igualat de 26-26. Després de passar pel vestuari va augmentar la força i la intensitat d l'equip. S'ha sortit al camp i s'ha dominat fins a superar al rival i sumar la primera victòria de moltes que vindran amb un bon joc. Força Molins a seguir treballant!

GERARD MUNNÉ (Jugador Júnior "B" Masculí)

--------------------------

Venint d'una derrota, però després d'una setmana molt ben treballada, aquest cap de setmana ens tocava un rival invicte. Sols començar el partit vam veure que a simple vista semblava ser fàcil, començant pel primer parcial de 17-6 si malament no recordo, tot seguit i amb una gran motivacio vam mantenir la distància a 35-23 mes o menys i vam entrar en la mitja part amb un bon coixí. Però com a la majoria dels equips els hi passa, ens vam confiar i això va anar fent que el rival anés reduïnt la distància poc a poc fins a posar-se a favor seu, i acabant el partit amb un 64-70. Moltes coses que millorar, més treball en defensa, tot i jugar com vam jugar vam arribar als 60 punts i això ens fa veure que encara es pot fer més. Tot i així bona feina. A seguir treballant, nois!
ÀLEX PAGÈS (Capità Júnior "B" Masculí)