4 d’oct. 2013

SÈNIOR "A" FEMENÍ: NEVER QUIT!

L’estrena del caseller de les victòries a la nova categoria de la Primera Catalana, se li resisteix al nostre SFA, una setmana més, en caure al Poli per 40-54 davant del Nou Olesa. No va fer un gran partit el nostre equip en el seu debut a casa aquesta temporada. Les molinenques, que no acaben de trobar-se amb el seu joc i amb la seva identitat, tot i intentar-ho de valent, van estar bastant desencertades en atac alhora que irregulars en defensa, per contra, l’equip d’Olesa va fer bons percentatges i va ser més regular en el seu treball defensiu, fet que va propiciar la seva victòria.

Les noies de Molins van sortir amb molta empenta i ganes, decidides a sumar la primera victòria a la categoria, i amb un parcial de 6-0 en els 4 primers minuts, semblava que aquest havia de ser el dia. Malauradament la brillant sortida molinenca només fou un miratge, i com si ens quedéssim sense benzina de cop a partir d’aquí, no vàrem poder contrarestar l’espectacular parcial 2-18 del Nou Olesa en 6 minuts. Un cop més, un mal parcial en el primer quart (8-18), obligava a les molinenques a un esforç extra per tal de recuperar el terreny perdut vers les nostres rivals.

En el segon quart, tot i seguir desencertat de cara a cistella, el conjunt molinenc va recuperar-se de l’ensurt del parcial final del primer període, imposant-se en aquest quart per 13-12, i deixant l’electrònic al descans 21-30.

A la represa es van viure els millors minuts molinencs, i amb un nou parcial de sortida de 7-0, ens posàvem només dos punts per sota 28-30, forçant el temps mort de les visitants, que veien com se’ls hi estava complicant el partit. Al final del tercer quart, parcial de 13-9 i marcador 34-39. Un desavantatge de només 5 punts al marcador (després d’haver arribat fins als -14 de desavantatge en el segon període) i la millora de les sensacions en el tercer quart, donaven bones expectatives a la grada molinenca que no va parar de donar-nos suport.

Al darrer i definitiu quart el Molins anotava, per posar-se 3 punts per sota al minut 2 i per desgràcia pels nostres interessos, un triple de la millor tiradora del Nou Olesa, en el moment de màxima trempera molinenca, va provocar un curtcircuit i una nova apagada general en el nostre joc, que va tenir per resultat un nou, contundent i definitiu parcial visitant en 7 minuts de 4-15 (6-15 en el global del 4rt. quart).

Al final, 40-54 i derrota. Una derrota que l’equip va intentar evitar, però no va poder fer-ho. El poc encert de cara a l’anella (que no durarà sempre...) i la irregularitat en nostre el joc, que va propiciar dos parcials demolidors en contra en el primer i quart quarts, varen ser els principals obstacles que ens vàrem trobar diumenge passat, en el nostre camí cap a la victòria. Amb tot la pitjor notícia no va ser perdre el partit, fet purament circumstancial, la pitjor notícia fou, que se’ns lesionés una jugadora... Cris, recupera’t aviat!

Ara ens toca no acotar el cap i seguir treballant com ho estem fent, seguir creixent com ho estem fent, i seguir creient, seguir creient en l’únic camí que porta a l’èxit, que no és cap altre que el de la voluntat, l’esforç i la perseverança. Aquest equip ha de dir moltes coses en aquesta categoria, i té ganes de dir-les, que res ens aturi en el nostre esma equip!

Diumenge vinent una nova oportunitat, diumenge vinent una nova cita amb el nostre millor esforç, amb el nostre millor bàsquet. Ho farem, tornarem a anar-hi, hi anirem a totes, per nosaltres, per l’EQUIP, per la Cris, perquè ens ho mereixem... Serà diumenge a les 19h. a la pista del CE Sant Nicolau (Sabadell), un dels equips que més i millor s’ha reforçat per afrontar aquesta temporada. Una bona prova, un bon examen...