8 d’oct. 2013

JÚNIOR "A" MASCULÍ: DEBUT AMB VICTÒRIA TREBALLADA!

Després d’una llarga pre-temporada degut al canvi d’inici del calendari, en què no vam poder acabar de rematar cap partit, arribàvem al primer partit de lliga sense estrenar.
Rebíem a casa un equip dels que sempre es fa dur de pelar, el CB CORNELLÀ "B". Tot i així, bon inici del molins, jugant ordenat i amb bones sortides al contraatac aconseguíem començar a obrir una petita escletxa al marcador, acabant finalment el primer període 19-14. Segon quart bastant fluixet per part del Molins, en què badades defensives i precipitacions en atac feien que el Cornellà augmentés la moral i s’avancés al marcador a la mitja part (34-38), encara arreglat pel molins al final del quart.

Un tercer període molt igualat amb un intercanvi del marcador constant, feia acabar el quart amb +3 d’avantatge pel Molins, 49-46. I ja per acabar un últim quart d’infart en que la igualtat era evident, i es decidia el partit als segons finals decantant-se cap als de casa per 65-62. Destacar l’actuació a l’atac de Pol Ràfols amb 20 punts i Jordi Bujaldón amb 13, màxims anotadors per part de l’equip local.
A donar-ho tot durant la setmana per afrontar el següent enfrontament a la pista del Reus diumenge que ve.