24 d’oct. 2013

SÈNIOR "A" FEMENÍ: SI NO ET BUIDES, NO GUANYES

No va poder ser, no va poder signar-se la revàlida després de la victòria de la setmana anterior i el nostre SFA va ser derrotat, el passat dissabte a Sant Fruitós, per un ajustat 56-51. Tot i que el marcador va estar bastant igualat en tot moment, les molinenques sempre van anar per sota i no es van arribar a trobar de tot còmodes, en cap moment en el partit, mentre que les locals van estar molt endollades adjudicant-se finalment la victòria.

El primer quart va fer-se costa amunt pel nostre equip, que va començar el partit fred i amb algunes errades, fet que propicià facilitats ofensives per les locals i que el nostre equip no trobés la manera de tancar el camí cap a cistella al equip bagenc. Les molinenques tot i que trobaven algunes bones opcions en atac, no aconseguien aturar amb garanties l’atac local, que anotava amb certa facilitat, castigant la defensa molinenca i obrint una escletxa al marcador fins al voltant dels 10 punts. Tot i això, les nostres no li van perdre la cara al partit i van aconseguir eixugar el desavantatge en el parcial fins al 19-15, amb un triple al final del quart.

En el segon període es va seguir amb la tònica del primer parcial i el Sant Fruitós seguia veient cistella amb relativa comoditat, mentre que a les molinenques cada cop els costava més de fer punts, el nostre desencert des de la línia de personal va ser un factor molt determinant en aquest aspecte, tant en aquest quart com en el esdevenir de tot el partit. Les bagenques no ens van concedir ni una cistella fàcil en tot el match, i a l’hora de cobrar-nos els corresponents tirs lliures, el percentatge va estar molt baix en aquesta ocasió. El resultat del segon període fou un ajustat 16-13 a favor de les locals, que marxaven al vestidor amb una renda de 7 punts, 35 a 28.

En el tercer parcial el Molins va sortir a per totes i amb empenta i un canvi defensiu, va deixar l’equip bagenc en només 9 punts, malauradament la defensa no va ser suficient per capgirar l’electrònic i el desencert en tirs lliures i algunes accions molinenques precipitades en atac, van deixar el nostre marcador en només 12 punts, per arribar al darrer període amb l’electrònic en una ajustat 44-40 per les del Bages.

Amb el partit completament obert i només 4 punts per sota arribava el nostre equip al quart i definitiu període. Les sensacions no estaven sent gaire bones, però tot i això l’equip seguia sempre amb totes les opcions vives, fet que propiciava tenir grans esperances en aconseguir la primera victòria fora de casa en la categoria. Aquest cop però van ser les del Bages les primeres en colpejar, eixamplant el seu avantatge fins als 13 punts en la primera meitat del quart. Però un cop més les nostres, lluitadores com sempre, es van aixecar per posar-se 1 punt a sota a manca de 2 minuts de partit. En aquest punt tot l’encert i la trempera dels grans 3 minuts que acabàvem de jugar es va dissipar, i la mala selecció i precipitació ofensiva, junt amb tots els tirs lliures errats en el tram decisiu del partit, van donar vida al Sant Fruitós, que va saber aprofitar l’oportunitat de revifar que li vàrem donar quan el teníem contra les cordes per acabar imposant-se 56-51.

La derrota acostuma a tenir poques lectures positives quan juguem per competir com és el cas, tot i això no se’ns pot escapar, si fem la pertinent reflexió post-partit, que per poc que haguéssim estat més intenses en la sortida, més regulars en el treball i encertades (amb normalitat) des de la línia de 4,60m, aquest partit hagués caigut del costat molinenc del cert. No cal penedir-se, no cal lamentar-se... cal aprendre, i sobretot cal seguir en la línia de la feina ben feta i de qualitat en els entrenaments per estar preparades per competir al nostre millor nivell o el més a prop d’aquest que es pugui.

Una de les coses bones del nostre esport és que la propera oportunitat sempre està molt a prop, diumenge que ve al Poli sens anar més lluny, a les 19:15h, davant de la nostra gent i enfront d’un jove rival, que de moment i com nosaltres, està tenint pitjors resultats que equip, la JE Terrassa. Us hi esperem!

I també esperem que hi hagi sort... però si ve, que ens trobi treballant (per si de cas).