22 d’oct. 2013

JÚNIOR FEMENÍ: TRES DE TRES I PREPARANT-NOS


El Júnior Femení ha començat amb bons resultats la competició a Nivell A, amb tres victòries en els primers partits de lliga. L'equip va agafant forma a partir dels entrenaments i d'anar acumulant minuts de competició.

D'entrada una notícia positiva recent és la incorporació del Jordi de Ugarte com entrenador que ens ajudarà a millorar la qualitat dels entrenaments i la gestió dels partits. Gràcies!

El darrer partit, a Manresa contra el JOVIAT LA SALLE "B", va suposar la millor anotació de la lliga en aquestes primeres jornades, ja que l'equip va arribar als 73 punts tot i errar 20 tirs lliures i encistellar només un triple. Quan totes defensem agressives i perdem la por d'anar fort a cistella i buscar-nos les garrofes pel rebot ofensiu, aquest equip és perillós i aconseguim ràpides ratxes de punts a favor.

Encara tenim molts aspectes per millorar (sobretot defensius) i créixer individualment i tàcticament. L'equip és molt heterogeni però m'agradaria que ens unís el treball i l'actitud ambiciosa en cada entrenament, i això que cada jugadora hi afegís el seu ingredient especial per fer l'equip el més complet possible. Quan aconseguim això els tres dies a la setmana encara serem més imprevisibles i competitives!

El proper partit és a casa contra el St Fruitós "B" (2-1), equip que de moment rep poc més de 30 punts per partit... veurem quants n'aconseguim nosaltres. És el millor classificat dels rivals que hem tingut fins ara, així que caldrà pujar dues marxes en la nostra entrega. Ens veiem el diumenge a les 16h al Poli!

"PER ARRIBAR ON MAI HAS ARRIBAT, CALDRÀ ESFORÇAR-SE COM MAI HO HAS FET"

MIQUEL SÁNCHEZ (Entrenador Júnior Femení)