SÈNIOR "A" MASCULÍ: QUARTA VICTÒRIA!

Súper-cistella de Teo, que acaba de complir 1/4 de segle. Felicitats!
BASQUET MOLINS A - BASQUET SANT BOI A
64-58 (20-19, 12-17, 22-13, 10-9)
Quarta victòria del Sènior "A" Masculí contra el BÀSQUET SANT BOI, equip amb qualitat i veterania en els seus components principals que ens havia donat un repàs la temporada passada a Can Massalleras.
El Molins va començar enxufadíssim els primers minuts de partit, amb 4 triples al primer període (3/3 de Dani Alfaro per arrencar el partit), però l'encert en atac contrastava amb la deixadesa en l'apartat defensiu, que va fer que els de Sant Boi entressin mica en mica al partit a base d'intensitat i insistència. Tant fou així que van equilibrar la balança al primer període (20-19) i fins i tot van marxar amb uns puntets d'avantatge al descans (32-36).
Després de carregar piles, les ganes en defensa van aparèixer a la represa i amb un bon període de Chus Oropesa amb 7 punts consecutius, el Molins va fer el millor període per girar el marcador i convertir-lo en un 54-49 per iniciar el tram final, que a més va servir per ampliar la diferència (58-49, màxima a favor en tot el partit). Un parcial d'11-2 en 5 minuts semblava deixar-ho tot de cara, però el cert és que va tocar patir com cada partit, i la solució va ser treballar i treballar cada defensa, deixant el rival en 9 punts en els últims 10 minuts i segellant la victòria al Poli per un 64-58. Balanç de 4-2 i energia per afrontar els propers i exigents compromisos de lliga.
Dani (13), Chus (11) i Jordi (9) van liderar l'apartat encistellador, i ens queda una espina en els tirs lliures, tant importants com sempre, on tot i llançar-ne molts pocs, el percentatge va ser molt baix.
El proper partit serà el DISSABTE, 26 D'OCTUBRE A LES 19:15H AL PAVELLÓ DEL CENTRE DE VILADECANS (19:15H), una pista on s'ha guanyat darrerament però sempre patiiiiiiiiiint d'allò més. Ja ens compensarà si ens tornem a endur la victòria, malgrat sabem que serà complicadíssim!