1 de nov. 2013

JÚNIOR "B" MASCULÍ: DERROTA CONTRA LESTONNAC

La sisena jornada es presentava com la primera final de la temporada,  el rival,  Lestonac A venia empatat amb nosaltres i el guanyador tindria la oportunitat de acostar-se a les zones altes de la taula i competir amb els millors equips de la lliga per la primera posició, el perdedor, en canvi necessitaria tirar de molt més esforç per poder competir-hi.

En general, l'equip visitant no semblava gaire fort físicament ja que no tenien cap jugador que marqués la diferència per la seva alçada.
El primer quart, molt igualat, acabava amb un petit aventatge pels visitants, només 4 punts separaven els dos equips.
 
A mesura que avançava el partit, el Molins trobava cada cop menys el seu lloc a la pista i la gran quantitat d'errors tàctics i joc poc organitzat van començar a decantar bastant la balança cap al Lestonac que seguia fent un joc poc vistós però amb poques errades que malgrat el seu baix encert de cara cistella els permetia anar eixamplant la distància en el marcador.

A mesura que avançava el partit, els jugadors del Molins van començar a jugar massa individualment, augmentant les pilotes perdudes i disminuïnt l'encert, a aixó se li sumava el fet de no tenir el cap fred durant el partit fent que les errades tàctiques i la mala coordinació i organització de l'equip augmentés.  Finalment el resultat final va ser contrari als interessos molinencs de manera merescuda.

La semana que ve anem a enfrontar-nos a l'AESE B d'Hospitalet, rival que va per sota a la classificació que ens pot aportar la victòria que necesitem per pujar la moral de l'equip, el treball de la setmana és veu reflexat als partits! A tenir-ho en compte i seguir donant-ho tot als entrenaments!  Amunt Molins!

FRAN RIPOLL (Capità Júnior "B" Masculí)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pel que veig, els resultats dels partits que aneu jugant no són els esperats, però tot i així, només vosaltres teniu la clau per avançar i millorar.
Primerament, caldria fomentar les relacions i els vincles entre tots els jugadors de l'equip, així com realitzar activitats per afavorir la cooperació, la confiança i la cohesió de l'equip, incloent-hi tots els membres d'aquest. D'aquesta manera, a part de practicar en els entrenaments amb les tàctiques i estratègies de joc, les capacitats dels jugadors es veuran augmentades en tots els sentits.
Per últim, m'agradaria desitjar-vos molta sort en la temporada i transmetre-us molts ànims i forces per continuar amb il·lusió cada dia.
Segur que en el pròxim partit veurem ja una millora significativa.
Salutacions