16 de nov. 2013

JÚNIOR FEMENÍ: UN PAS ENDAVANT!

El Júnior Femení va disputar el diumenge passat (12h, horari no habitual) el partit que es presentava com el més complicat del que duem de temporada, ja que ens visitava l'AESE 1 (que arribava amb 4-1 i havent trencat la imbatibilitat del CB SANT JUST la setmana anterior).

Durant la setmana i com a fet excepcional vam preparar alguns aspectes que ens podrien anar bé per afrontar el partit, però el que millor va funcionar va ser la "sobre-activació" de totes les jugadores, que des del minut 1 van mostrar una agressivitat defensiva (en el sentit esportiu de la paraula) per sobre del que esperàvem, i tot i les moltes faltes xiulades durant la primera meitat, les molinenques van aconseguir anul·lar el joc de les visitants, deixant-les encistellar només 2 tirs de camp en 20 minuts, a més de 10/17 tirs lliures. El Molins va anar agafant el ritme en atac i després de bones defenses va poder anotar en contraatac i aprofitar els rebots ofensius agafats per les nostres interiors. Al descans, 27-14.
El tercer quart era clau i per rematar la feina es va posar de nou el candau a la cistella, deixant l'AESE en només 2 punts en el període i arribant a la màxima diferència amb un triple de Dana Sánchez a l'inici de l'últim període (39-16). A partir d'aquest moment, va haver-hi una certa relaxació que va permetre a l'AESE anotar tants punts com els que portava en 30 minuts, però el partit va estar controlat en tot moment per les nostres bases i es va certificar la sisena victòria per un clar 50-34. La creu van ser els tirs lliures, on amb un percentatge "acceptable" haguéssim superat els 60 punts en el partit.

Enhorabona a totes pel treball defensiu i l'ambició per afrontar el partit, necessitem els mateixos ingredients sigui quin sigui el rival per seguir alimentant el nostre creixement. Un agraïment per l'amic Alejandro Ariza que ens va ajudar a preparar el partit una mica millor.

Aquest cap de setmana l'equip descansa (el partit a Sant Just es jugarà el dimecres 4/12 a les 19:30h), i després tornarem a tenir dos partits seguits a casa on esperem veure una millora individual i col·lectiva que reflecteixi el treball als entrenaments que està sent força bo.

Per últim, ahir divendres l'equip va encistellar triples per ajudar els damnificats pel Tifó Haiyan que maltractat les Filipines, tants com 36 que es converteixen en euros d'ajuda.

Fins la propera i molta sort a tots els equips aquest cap de setmana!

MIQUEL SÁNCHEZ i JORDI DE UGARTE (Entrenadors Júnior Femení)