14 de nov. 2013

SÈNIOR "A" FEMENÍ: TRES DE TRES!

Tercera victòria consecutiva dels nostre SFA, aconseguida el passat diumenge al Poli, davant del LA PARROQUIA-SAMA VILANOVA A, per 79-59. Les molinenques van disputar un partit molt seriós, com venen fent darrerament i es van acabar imposant amb claredat a un rival directe, en un Poli que va fer sentir el seu suport a les nostres. Amb aquesta victòria les noies del Molins s’enfilen en la classificació fins a mitja taula (9a posició), amb un balanç de 4 victòries i 4 derrotes, en un grup de la Primera Catalana on aquesta temporada la igualtat és màxima i entre el líder i les posicions de playout només hi ha dos partits de diferència.

El partit va començar bé pels interessos de les molinenques, que aconseguien anotar amb bon ritme i malgrat que les del Garraf no s’arronsaven i anaven aguantant el ritme d’anotació, poc a poc les nostres obrien escletxa en el marcador. Al fina del primer període les locals dominaven per 18-12

En el segon parcial la tònica del partit continuava sent la mateixa, i els dos equips s’anaven intercanviant cistelles amb molta igualtat, 28-21 al minut 7. A partir d’aquí un parcial de 9-2 en els darrers 3 minuts portaria el marcador fins al 37-23 amb que s’arribava al descans.

A la represa el Molins no va especular, i al minut 2 assolia la seva màxima renda fins al moment +19. Només un parcial final de les vilanovines, amb 2 triples consecutius en el darrer minut, retallava l’avantatge molinenca fins al 58-43 amb que s’arribava a l’últim període.

En el darrer quart les del Garraf, molt lluitadores durant tot el partit, no varen deixar d’intentar-ho de totes les maneres, però el Molins molt ben plantat a pista, no estava per la feina de deixar-se sorprendre amb l’avantatge que havia assolit i va saber dominar el tempo del joc, per acabar imposant-se amb un clar 79-59, que feia justícia al que s’havia vist sobre la pista.

Amb 3 victòries consecutives en els darrers 3 partits, tenint en compte la igualtat màxima que ja comentàvem que hi ha en el nostre grup, l’equip mira al futur amb optimisme. Amb optimisme, però sabedores que no ens podem apartar ni un mil·límetre de la senda del treball dur, la concentració i la constància, per tal d’estar preparades i ser competitives en tots els partits.

El proper diumenge (19h) visitarem la sempre complicada pista del CB SANT JUST, un rival directe, en el que serà un complicat desplaçament per les nostres. Les locals amb millor equip que resultats fins ara i molt ben dirigides, buscaran sumar una nova victòria a casa. Per la nostra part, l’equip en un bon moment de joc i resultats, buscarà consolidar-se en la categoria sumant una nova victòria, que seria, en cas de produir-se, la quarta consecutiva! Sens dubte una bona prova de foc, per veure fins on arriba la nostra ambició. Un cop més ens caldrà rendir per sobre del 200%, per poder optar a guanyar. SOM-HI EQUIP!!! A PER TOTES!