13 de nov. 2014

INFANTIL MASCULÍ: VICTÒRIA CONTRA EL SANT BOI

L'Infantil Masculí de Molins va començar el partit contra el Sant Boi guanyant amb força aventatge, unes de les raons per les que anava guanyant va ser perquè estava molt bé tant en defensa com en atac.

Quan va començar la segona part, que es va retrassar bastant, el Sant Boi va remuntar una mica ja que el Molins es va relaxar en defensa, fins que va arribar l'últim quart, que el Molins es va tornar a posar les piles i va acabar guanyant amb força aventatge, amb un marcador de 70-56.

El Molins va fer una primera part més bona que la segona, en canvi el Sant Boi va fer una segona part molt bona, ja que es van esforçar més.

De cara al pròxim partit, el més important que hem de millorar és que no ens relaxem en defensa i que no baixem el ritme en tot el partit.