13 de nov. 2014

SÈNIOR "B" MASCULÍ: PARTIT PER OBLIDAR

El Sènior “B” Masculí s'enfrontava a domicili el passat dissabte contra el Martinenc, un partit vital per a les aspiracions dels visitants, ja que l'equip semblava començar a agafar una bona dinàmica de joc i tenien enfront un rival directe en quan a la classificació.

L'inici del partit ja va fer presagiar que tot plegat no acabaria bé, ja que ni l'actitud i la concentració de l'equip no era ni molt menys la apropiada per a afrontar aquest partit tant important.

La feblesa defensiva va permetre al equip rival jugar amb comoditat tot el partit i anar per davant amb un marge d'uns 10-15 punts.

A la represa, l'equip va fer un canvi d'intensitat que els va permetre posar-se a 3 punts encara amb tot el 4t quart per jugar, però només va ser un miratge, i es va produir una desconexió sobtada que va permetre al Martinenc tornar a agafar una renta d'uns 15 punts.

Els minuts finals van ser per oblidar, on tots es retreien coses en comptes de fer pinya i començar a treballar seriosament com SENIORS i donar-ho tot a la pista per anar madurant i millorant com a equip.

Aquest no és el camí, però tot depèn de nosaltres canviar-ho i treballar dur cada entrenament per a assolir el nivell que podem oferir ja que tots sabem que es juga com s'entrena i on aconseguirem treure el rendiment és al dia a dia!

Cap amunt i a treballar!! Som-hi Molins!!

ALBERT GUILLEM (Jugador Sènior “B” Masculí)