5 de des. 2014

SÈNIOR "B" FEMENÍ: 10 DE 10!!!




RESULTATS DARRERES JORNADES:
Jornada 5: Basquet Molins - CB Begues: 58 - 29
Jornada 6: BC Martorell – Basquet Molins: 41 - 52
Jornada 7: Basquet Molins – CEB Pallejà B: 54 - 29
Jornada 8: Lima Horta – Basquet Molins: 55 - 87
Jornada 9: Basquet Molins – CB Montpedrós: 84 - 22
Jornada 10 CB Roquetes Garraf – Basquet Molins: 31-60


6 jornades més i 6 victòries!!!!! Aquest equip no té fre i suma tots els seus partits amb victòries. Jugant un bàsquet ofensiu intens, ràpid, però alhora amb cap, amb calma, sabent en cada moment si s’ha d’atacar una zona, s’ha de jugar un 1x1 o bé s’ha de buscar un llançament exterior amb encert.

No es pot predir el límit d’aquest equip, perquè creix dia a dia, partit a partit. Des del primer amistós que pel cap d’aquestes xiquetes ronda una idea. Aquesta idea és la “Segona Catalana”. Volen pujar, volen quedar primeres i que res els privi de jugar l’any que ve en una categoria superior. I saben quin és el camí. Elles van partit a partit, entreno a entreno. Sense aturador. Equip, sacrifici, lluita, passió, són les paraules que et vénen al cap quan veus el seu joc, el seu dia a dia, i això és el primer pas per triunfar setmana a setmana.

No hi ha rival fácil. La Tercera és una categoria on fins el rival que està més avall a la taula et pot clavar un bon ensurt. Elles ho saben, i per això sempre surten fortes, imprimint un ritme ràpid de partit. La resta en l’aspecte ofensiu ja depèn de l’encert amb el tir que es tingui aquell dia. El que no falla mai és la defensa, aquest equip sap que si vol arribar lluny ha de deixar a totes els rivals a 30 punts. Amb aquesta idea a la ment surt a cada partit i això es nota des de la roda d’escalfament.

Cares de concentració, felicitat per cada pilota robada i cada assistència, per cada punt encistellat, per cada falta rebuda, per cada rebot. Tot suma, i elles ho saben.

Aquest cap de setmana toca descans. Però en la ment de tot l’equip ja hi ha el següent rival, l’Artés.

Xiquetes, no afluixem!!!!!! Pit i amunt!!!!!!!!!

CARLES BOIXADERA (Entrenador Ajudant Sènior "B" Femení)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Mai he vist cap partit d'aquest equip, però llegint les paraules de l'entrenador i recordant les paraules que ell mateix m'ha dit en persona alguna vegada, estic segura que ho és.

Tant de bo pogués algun dia venir a veure un partit a la vostra casa.

Enhorabona i a continuar així.

Pit i amunt xiquetes i Cai ;)

pd: Cai ets gran...

Anònim ha dit...

Enhorabona