14 d’abr. 2015

CADET MASCULÍ VERD: ES JUGA IGUAL QUE S'ENTRENA





El Cadet Masculí Verd ha tornat amb més força que mai de la Setmana Santa, i tot i disposar només de dos dies d’entrenament abans del primer partit, i sense haver entrenat durant tota la festivitat, els jugadors van completar dos dels millors entrenaments de la temporada, i ja sabeu aquella dita que diu: ES JUGA IGUAL QUE S’ENTRENA.

Doncs així va ser, i és que els molinencs tot i haver de jugar a fora contra un equip que els havia guanyat de 29 a l’anada el A.B. Premià, va sortir amb tot per endur-se el partit i va començar manant en el marcador durant tot el primer període, que va finalitzar amb un ajustat 15-18. Però el Premià va reaccionar en el segon quart i va demostrar el perquè es troba per sobre a la classificació, capgirant el marcador i arribant al descans dos punts per sobre 30-28.

Així doncs s’arribava a la segona meitat tot per decidir i en el tercer període els molinencs van demostrar que ja no són els mateixos i van aconseguir tornar-se a posar per sobre en el marcador, quan normalment acostumava a ser un període on les coses no rutllaven del tot bé, tot i així es va arribar a l’inici de l’últim període amb un ajustadíssim 43-47.

L’últim període va anar de parcials, primer els locals van endossar un 6-0 per posar-se per davant, un altre cop, a falta de 7 minuts. Però aleshores l’equip de Molins va donar un cop sobre la taula, i amb un superlatiu treball d’equip i un encertadíssim Ignasi Estarlich van aconseguir un parcial de 2-14 que acabaria resultant decisiu. Finalment el resultat va ser de 52-61 una victòria molt treballada i alhora merescuda per l’esforç realitzat per tots durant la setmana.

El camí ja l’hem vist, ara només queda seguir-lo fins a final de temporada. I encara que a molta gent li costi de creure cal recorda que ES JUGA IGUAL QUE S’ENTRENA.

JORDI DE UGARTE (Entrenador Cadet Masculí Verd)