19 d’abr. 2015

JÚNIOR FEMENÍ: HEM TORNAT

El Júnior Femení ha aprofitat el descans de Setmana Santa per recarregar piles i prendre's la vida d'una altra manera. Al menys, així ho sembla als entrenaments i als dos partits que hem jugat aquest mes d'abril.

L'equip ha tornat a treure la lluita, ambició i esperit de superació que semblava haver-se esvaït setmanes abans, i a més, sembla que com a premi, la FCBQ ha publicat aquesta setmana la previsió de la Fase Final de Nivell "A" i... sorpresa! Els 3 primers classificats del grup de segons també tindran accés a 1/4 de final. Així doncs, tot depèn de nosaltres.

La setmana passada vam derrota el CB MATADEPERA, equip molt lluitador que va haver de llençar la tovallola davant l'empenta molinenca, que va colpejar la seva defensa fins a aconseguir 75 punts... errant 25 tirs lliures!!!! Resultat final, 75-51, victòria i average contra un Matadepera, al qual tenim opcions d'atrapar tot i que aquesta setmana ha derrotat l'invicte CB SANT JOSEP.

Veient que tornàvem a ser capaces de ser les més guerreres a la pista, ens esperava la pista de l'ESCOLA SANT GERVASI, equip que ens havia passat la mà per la cara a l'anada (33-52), en sens dubte el pitjor partit nostre de la temporada, amb una manca d'actitud absoluta. Coneixent les capacitats del nostre equip, sabíem que si volíem aspirar a quelcom més que la victòria, havíem de sortir a mossegar des del primer moment, amb un ritme i agressivitat molt alts. El primer període es va viure coma una lluita constant on per desgràcia els cops i les lesions van ser els protagonistes, amb 3 substitucions obligades per part nostra i 2 per part de les de Mollet. La primera meitat va ser massa igualada per la despesa energètica que estàvem fent, però un bon darrer minut ens va permetre marxar al descans amb un 21-27 favorable. Vam ajustar alguns aspectes i vam reafirmar que havíem de seguir prement l'accelerador, que al final tindríem premi. La tornada a pista de la Mercè Vega després del cop que havia rebut va ser l'espurna que necessitàvem i punt a punt i defensa a defensa vam anar ampliant la diferència fins a recuperar l'average de l'anada i acabar guanyant el partit amb un espectacular 44-68 (41 punts a la segona meitat i molts millors números en els tirs lliures). Gran treball de totes les jugadores que van creure en el que vam plantejar i van perseguir-ho fins a agafar-ho ben fort.

Ens queda rebre el DIAGONAL MAR i visitar la pista del CB SANT JOSEP. Seguim posant-nos el nostre millor vestit per a aquests partits, i màxima il·lusió i ambició per afrontar el que vingui!!!