1 de maig 2015

INFANTIL FEMENÍ VERD: QUAN VOLEM, PODEM!


El passat diumenge, l'Infantil femení verd va enfrontar-se contra el Barberà en un intens i dur partit. A pesar d'haver perdut tan sols de 8 punts, les sensacions han estat més negatives del que la seva entrenadora podia esperar, ja que al marge del resultat, s'ha vist reflectit el treball dels darrers mesos.

Tot i que es pot fer una crònica àmplia en quan a resultat i aspectes tècnic-tàctics del partit, l'escrit del passat diumenge va una mica més enllà. Tracta sobre la manera en que les nostres molinenques van viure el partit desprès d'una dura fase regular a B1, a tot d'haver estat un bon partit en intensitat i treball.

A continuació cito aquestes sensacions:
-     un partit igualat on el públic ha pogut amb nosaltres.
-     falta treballar en equip i lluitar juntes.
-     tot i que hauríem pogut guanyar, crec que la derrota ens servirà com a lliçó.
-     es podria haver jugat millor del que s'ha jugat, es podria haver donat molt més perquè sempre es pot millorar, però tot i així ha estat un bon partit sense tenir en compte les "pájaras".
-     s'ha començat dures, però hem abaixat el ritme.
-     a la primer meitat s'ha jugat bastant bé, però quan ha començat la segona meitat s'ha baixat la intensitat una mica.
-     s'ha perdut de poc, ja que ens falta lluitar fins al final.

Malgrat tenir sensacions no gaire positives, va ser un partit en el que vam demostrar que QUAN VOLEM, PODEM! Si és cert que vam tenir molts alts i baixos, i que en algun moment ens faltaven ganes de lluitar, però tot i així va ser un bon partit.

NOIES: ENS FALTA MOLT DE TREBALL, TREBALL QUE SENSE ESFORÇ I CONSTANÇA NO ENS DUU A CAP LLOC, AIXÍ QUE EL CAP AMUNT, A “CURRAR” I A DEMOSTRAR EL QUE VALEM!!

1,2,4, MOLINS!!!


L'equip Infantil Femení Verd i la seva entrenadora SARA ALEGRE