1 de maig 2015

JÚNIOR FEMENÍ: CLASSIFICADES!

El Júnior Femení va certificar el diumenge passat la tercera plaça de forma matemàtica a falta de dues jornades d'acabar la segona fase. Com explicàvem en l'anterior crònica, els tres primers equips del grup de "Segones" també podrem accedir als Quarts de Final de Nivell "A" de la província de Barcelona.

Va tocar suar contra un equip que, tot i ser l'únic que havíem derrotat en la primera volta, ha perdut tots els seus partits per pocs punts i els ha lluitat fins el final.

Després d'una primera meitat amb massa permissivitat en defensa, donant més opcions de les habituals a les rivals, i errant masses tirs fàcils sóta cistella, marxàvem amb un 35-29 al descans. Després d'un tercer quart on el ritme del partit va afluixar una mica tot i que el teníem controlat, el DIAGONAL MAR es va apropar a només 5 punts (47-42, minut 32'), però en aquell moment vam tornar a prémer l'accelerador i es va finalitzar el partit amb un 57-45 favorable. Bona defensa a la segona meitat on només vam rebre 16 punts. Si en atac no vam tornar a estar rondant els 70 punts va ser per la quantitat de bones jugades o accions que no vam aconseguir encistellar.

Després del Pont de l'1 de maig, juguem el dissabte, 9/5 a la pista del CB SANT JOSEP "B", líder del grup i també classificat juntament amb el CB MATADEPERA. Esperem donar la talla i endur-nos la victòria també d'aquesta pista veient la millora en actitud i ambició mostrada els darrers partits.

Caldrà veure la nostra posició final en el grup i com queda la classificació del grup de "Primeres", on ara mateix mana el XAMBA de Vilafranca, l'únic equip que ens ha guanyat dos cops aquesta temporada! Els Quarts de Final es disputaran el dissabte, 23/5 en una seu encara per assignar.