6 d’abr. 2012

BÀSQUET FEMENÍ: FORMANT JUGADORES!

.
Cal destacar el treball que s’està fent des del Club, i en el bàsquet femení en particular, on fa uns anys era impensable tenir set equips femenins. I és que el treball de tots/es i l’evolució de les nostres jugadores permet que la majoria dels equips es nodreixin de forma habitual en els seus entrenaments i partits de jugadores dels equips inferiors (infantils amb el cadet, cadets amb el júnior i júniors amb els sèniors).
.
N’és un exemple el cas d’Andrea Toro, jugadora del cadet femení de només 13 anys (d’edat infantil), que després de participar en els entrenaments del júnior femení durant la setmana, el passat diumenge va tenir la oportunitat de disputar uns minuts en el partit que enfrontava el nostre júnior femení amb el Bàsquet Femení Cornellà B, on l’equip entrenat per Marc Ferrer va obtenir la victòria per 62-45; i on una altra jugadora del cadet, Judith Tabuenca, també hi era present.
.
Enhorabona a tots els membres del Club que ajuden a desenvolupar el potencial d’aquestes jugadores i també als que confien en el nostre bàsquet de formació i els hi donen una oportunitat, i sobretot felicitar a les nostres jugadores pel treball i la il·lusió que posen cada dia.
.
A SEGUIR CREIXENT! 1, 2, 3 MOLINS!
.
NÚRIA SANZ (Entrenadora de la Secció)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

I el any passat 2 jugadores cadets ( Julia Paúls i Anna Avilés ) en el senior A. Aquet any ( Natalia Revuelta )en edat cadet en el senior B.

Carles ha dit...

Amb el senior b ja han debutat la Carla, l'Ariadna, l'Anna Sabé, l'Ana Ruiz, la Silvia, l'Helena, a part de les mencionades Natalia, Julia i Anna Aviles

Anònim ha dit...

No m'has entès Carlos. Em refereixo que aquestes 3 jugadores han jugat 2 nivells per damunt o tres si diem que el SOT-21 es un altre nivel. Cadets, juniors, SOT-21 i sèniors.
Dic que aquetes jugadores han jugat en seniors en edat de cadets, les altres que dius son juniors. No mès es una aclaració.

Bàsquet MdR ha dit...

El que està clar és que cada temporada costa treure equips femenins endavant i aquesta temporada han pogut sortir Pre-Mini (nivell B), Mini (nivell B), Infantil (nivell C), Cadet (nivell B), Júnior (nivell B, i terceres) i els 2 Sèniors (a tercera i segona catalana).

La feina tant de jugadores, entrenadors/es i junta ha estat important, i si a sobre, ja sigui per urgències o per projecció, els equips col·laboren entre ells, què millor!!!

FELICITATS A TOTS!

Miquel

Anònim ha dit...

Caram, si que ha donat de si! jeje :-)

Núria

Carles ha dit...

Bones, no volia semblar borde amb el comentari de l'altre dia, només era per que quedes constancia de les xiquetes que han debutat en categories superiors, i que elles, si llegien això, vegesin que estem supercontents amb el seu esforç, treball i ajuda i que no ens oblidem de cap d'elles.

Aprofito per donar les gracies a totes les junior, que en una temporada molt dura pel senior b, amb moltes lesions, sempre han estat al nostre costat, no només venint a ajudar als partits, sinó sent unes mes de l'equip.

Tambe donar les gracies al Marc, i als pares que molts caps de setmana han fet doblet de partit i en moltes ocasions doblet en desplaçament.

Gracies per tot ;)