24 de juny 2012

SÈNIOR "A" MASCULÍ: GRÀCIES!

La secció de bàsquet vol agrair el compromís, esforç i treball a les persones que la temporada vinent no seguiran al Sènior "A" Masculí.

La seva aportació al llarg de la temporada ha estat fonamental per a la bona dinàmica del grup i per l'assoliment dels resultats que han conduït a l'asecns de categoria. Sense ells no hagués estat possible pujar a Primera Catalana.


MARC RAVENTÓS (93): Va arribar al club aquesta temporada venint del Santfeliuenc. Tot i la seva joventut ha demostrat poder ajudar a l'equip des del primer moment.

XAVI VILLUENDAS (93): Igual que el Marc, arribava al club des del Santfeliuenc. Malgrat un paper difícil a l'equip ha estat a peu de canó sempre i ha col·laborat també amb el Sènior "B" Masculí.


FERRAN MATAS (89): 10 temporades al club, les 3 darreres al Sènior "A". Sempre ha estat "el base" de l'equip on ha jugat, aportant caràcter i direcció a l'equip. Després de 2 anys al Sènior "B" va donar al salt al primer equip on ha tingut un paper important les tres temporades.
 
DAVID AMIGÓ (91): 4 temporades al club, les 3 darreres al Sènior "A". Jugador importantíssim per l'equip des del primer dia tot i la seva joventut. Gran talent com a jugador i com a persona.
NOËL DE BOISROLIN (85): 4 temporades al club, totes al Sènior "A". Probablement el jugador més carismàtic i espectacular dels últims anys, marxarà de Molins al final de l'estiu, però deixant-hi un record inesborrable!



JOSE SÁNCHEZ (84): Aquesta temporada s'ha fet càrrec del Mini "B" Masculí i del Sènior "B" Masculí, a més de ser l'ajudant de Juan Couto al Sènior "A" Masculí. Torna a Múrcia a començar amb nous projectes en els quals li desitgem molta sort.
.
.



A TOTS, MOLTES GRÀCIES!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sois muy grandes. Un placer haber compartido con vosotros estos recuerdos.
Teo.