21 de gen. 2015

JÚNIOR FEMENÍ: EL DESPERTADOR VA SONAR A TEMPS

Després d’una victòria a casa contra el TORRONS VICENS BC SANT JOAN DESPÍ, la jornada passada ens tocava jugar al camp del BF VILADECANS, que tot i guanyar-les amb facilitat a casa, va demostrar que era un bon equip, malgrat no estar gaire encertades.

Tornàvem a comptar per desgràcia amb les baixes d’Audrey Prégizer i Míriam Domènech, i veníem d'una setmana en què no vam estar fines en general.

Vam tenir un molt mal inici de partit, poc concentrades i això va fer que ràpidament l’altre equip aprofités les opcions i ens deixés amb un parcial de 14-2.

Al segon quart, després de veure que defensant així no arribaríem enlloc, vam posar-nos les piles i això ens va permetre aconseguir arribar al descans amb la superioritat d’un punt, amb un resultat favorable de 25-26.

Tot això ens va servir per centrar-nos, agafar confiança, i tant en el tercer com en el quart quart, tot i no guanyar d’una diferència excessiva, vam saber afrontar un partit aparentment gens fàcil. El resultat final va ser de 41-53, que no reflexa el que va ser realment el partit.

Orgulloses de la victòria, només ens queda treballar i seguir lluitant com nosaltres sabem, i... a pel proper triomf!